Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší
Miloš Šálek

Krkonoše - jedinečné navenek, přátelské uvnitř

Krkonoše a podkrkonoší

Na Zlaté návrší i v říjnu

Sezónní autobusové linky na Zlaté návrší prodloužily svůj provoz až do 1. listopadu, díky velkému zájmu turistů. Vypravit se můžete linkou 991, která vyjíždí ve směru Martinice v Krkonoších, Jilemnice, Vítkovice a Horní Mísečky. Dále linkou 995 ve směru Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Vítkovice a Horní Mísečky. Ze Zlatého návrší se můžete vydat pěšky k mohyle Hanče a Vrbaty, na Labskou boudu či na Dvoračky.


Více informací
Na Zlaté návrší i v říjnu
Pecka pro celou rodinu

Pecka pro celou rodinu

Příroda, sport, hra i architektura – to vše nabízí herní krajina Pecka ve Velké Úpě. Otevřena je v říjnu pro všechny a zdarma. O víkendu se nahoru můžete svést lanovkou Portášky a dolů si to sjet na koloběžce. A pokud byste rádi pěšky, je jen na vás, kdy vyrazíte. Vypravte se za poznáním a objevováním s celou rodinou.


Více informací

Děkujeme, že jste s námi

Naše webové stránky www.krkonose.eu o Krkonoších „v novém kabátě“ skvěle zvládly svoji první letní sezonu. A vy jste byli s námi! Zapojili jste se do našich soutěží a napsali jste nám, co se vám na stránkách líbí, zda jste našli co jste hledali, a nebo naopak co ještě můžeme vylepšit. Děkujeme! A těšíme se na vaši další návštěvu.


Více informací
Děkujeme, že jste s námi
Krajem zapadlých vlastenců

Krajem zapadlých vlastenců

Liberecký kraj odhalil své Skryté skvosty. Vydejte se i v Krkonoších na místa, která nejsou tak úplně známá, ale přesto si zaslouží svou pozornost. Inspirací vám bude video „Krajem zapadlých vlastenců“, které vám poodhalí krásná a jedinečná zákoutí Vysokého nad Jizerou a Pasek nad Jizerou.


Více informací

Trutnov - město draka

Město Trutnov se pyšní přídomkem „město draka“. S touto bytostí jsou spojeny mnohé slavnosti a akce ve městě, nebo místní galerie. A tak i Turistické informační centrum Trutnov zvolilo jako své logo symbol draka. Jakmile tedy na zprávě, letáku či jiné informaci najdete tohoto draka s bublinou, vězte, že informace pochází právě z infocentra.


Více informací
Trutnov - město draka
Den architektury v Krkonoších

Den architektury v Krkonoších

Každoroční podzimní událost den architektury slaví v letošním roce 10 let. A stejně jako v minulých letech se můžete i v krkonošských městech a obcích vydat na speciální prohlídky architektonických památek. Přijměte pozvání například do VrchlabíJanských Lázní, Velké Úpy nebo Pece pod Sněžkou.


Více informací

TOP akce v Krkonoších - říjen 2020

Podzim přichází do hor a pestrými barvami pomalu začíná měnit přírodu před očima. Než se zabydlíte v teple domovů, užijte si ještě z výběru zábavných a sportovních akcí tentokrát v Rokytnici nad Jizerou, Trutnově, Peci pod Sněžkou, Jilemnici, Vrchlabí, Vysokém nad Jizerou, Velké Úpě, Víchové nad Jizerou, Špindlerově Mlýně a Hostinném.


Více informací
TOP akce v Krkonoších - říjen 2020
Krkonoše a podkrkonoší

Co dělat, když v Krkonoších prší?

Podzimní Krkonoše mění své barvy a proměnlivé je i počasí.

Několik tipů, kam vyrazit za poznáním či zábavou, když v Krkonoších prší, najdete na našem webu

www.pohadkove.krkonose.eu



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE