Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší
Martin Lukeš

Krkonoše - jedinečné navenek, přátelské uvnitř

Krkonoše a podkrkonoší

Krkonošská sezona zaplnila pulty infocenter

Aktuální turistické noviny Krkonošská sezona, které vydává Krkonoše – svazek měst a obcí, jsou již k dostání v krkonošských informačních centrech. V elektronické podobě si je můžete stáhnout na našich webových stránkách krkonose.eu. Na jejím obsahu se vydatně spolupodílela krkonošská informační centra, resp. jejich pracovníci, kteří ze svých lokalit vybraly letošní novinky, zajímavosti a tipy na výlety.


Více informací
Krkonošská sezona zaplnila pulty infocenter
Pohádkové Krkonoše – pojďte si hrát!

Pohádkové Krkonoše – pojďte si hrát!

Hrajete si rádi? Jste nadšení výletníci a objevovatelé? Vezměte děti a vydejte se s nimi objevovat jedinečná místa Krkonoš. Bude na vás dohlížet sám Pán hor - Krakonoš.
Vydejte se do našich nejvyšších českých hor i jejich podhůří a orazítkujte si Krkonoše s naší razítkovací hrou Po stopách Krakonoše. Tento rok je hlavní cenou poukaz na služby v hodnotě 5.000 Korun do krásného Resortu Sv. František ve Špindlerově Mlýně. Další informace o naší soutěži se dočtete v aktuální Krkonošské sezoně nebo zde.


Více informací

Krkonošská pivní stezka se otevírá!

Nejhezčí partie Krkonoš a výborné pivo k tomu, to jsou lákadla našich nejvyšších hor, kde se už šestým rokem otevírá Krkonošská pivní stezka. Zavítejte na pivní stezku do našich krásných hor a dobijte si u nás baterky! Při zdolávání stezky budete moci ochutnat unikátní piva z malých lokálních pivovarů, pobavíte se a můžete vyhrát skvělé ceny. A pokud budete mít chuť se pobavit na některém z pivních festivalů, navštivte například  Tradiční Krkonošské pivní slavnosti v Jilemnici, Pivofest v Trutnově nebo Krkonošský festival minipivovarů ve Velké Úpě.


Více informací
Krkonošská pivní stezka se otevírá!
Nechte se inspirovat - Krkonoše na 4 dny s dětmi

Nechte se inspirovat - Krkonoše na 4 dny s dětmi

"Cestujte s dětmi - je to snadné! Fakt!" – to je motto Jany a Tomáše Hájkových a jejich webu Objevíme svět, který vám ukáže, že s dětmi se dá cestovat s úsměvem, je to snadné a navíc i zábavné. Hájkovi se podívali do Špindlerova Mlýna a na jejich webu se dozvíte, jak si Krkonoše užili a kam všude se podívali.


Více informací

Přinášíme vám to pravé z Krkonoš

Poznejte místní farmáře a regionální výrobce! Jak? Místní akční skupina Krkonoše je koordinátorem regionální značky Krkonoše originální produkt a pomáhá místním farmářům a výrobcům s propagací, odbytem jejich produktů a konkurencí. S regionálními výrobci se můžete osobně setkat na workshopech v rámci Krakonošovy stopy po řemeslech, tradicích a originálních produktech a na jarmarcích či workshopech pro veřejnost.


Více informací
Přinášíme vám to pravé z Krkonoš
Herní krajina Pecka je již v provozu

Herní krajina Pecka je již v provozu

Herní krajina Pecka se otevírá všem výletníkům, dobrodruhům, poutníkům i potulkářům, kteří jsou připraveni vyrazit naproti malému rodinnému dobrodružství. Malí nebo velcí, v téhle krajině se neztratí nikdo. Pojďte si hrát!


Více informací

Soutěžte s námi a hotelem Horizont

Soutěžíte rádi? Pokud ano, tak sledujte náš Facebook, nebo stránky Krkonose.eu, protože chystáme skvělou soutěž – a tentokrát bude ve hře Hotel Horizont v Peci pod Sněžkou. Jeden z vás vyhraje poukaz na ubytování pro 2 osoby na 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí, součástí voucheru je také volný vstup do hotelového bazénu, vířivky, sauny a posilovny. Třeba se štěstí usměje právě na vás!


Více informací
Soutěžte s námi a hotelem Horizont
Navštivte Vysoké nad Jizerou

Navštivte Vysoké nad Jizerou

Znáte toto malebné městečko, které je výchozím bodem nejen do Krkonoš, ale i Jizerských hor a Českého ráje? Je odtud krásný výhled, mnoho možností k výletům, můžete zde navštívit Vlastivědné muzeum a možná vás překvapí, jak Vysoké žije kulturou. Divadelní spolek Krakonoš a místní loutková scéna pobaví malé i velké diváky. Velice oblíbený vysocký chléb a tolik populární zelí – to je jistota, pokud si chcete opravdu pochutnat.


Více informací

Zveme vás na Maloúpský jarmark

Tentokrát přijměte pozvání na tradiční Maloúpský jarmark, oslavující staré krkonošské tradice, který se koná v sobotu 22. června v kouzelném okolí kostela sv. Petra a Pavla v Malé Úpě. Čekají vás stánky, řemeslné dílny, řezbáři, dřevorubecká show, soutěže a mnoho dalšího. Pobaví se nejen dospělí, ale i děti. 


Více informací
Zveme vás na Maloúpský jarmark
TOP akce v Krkonoších – červen 2019

TOP akce v Krkonoších – červen 2019

Červen vykouzlí úsměvy na dětských tvářích a přinese jim náruč zážitků, jaro se prostřídá s létem a zrodí se nová turistická sezona. Užijte si pestrý koktejl červnových akcí na maximum, je jich opravdu hodně.


Více informací
Krkonoše a podkrkonoší

Právě jste dočetli nejnovější vydání Krkonošského newsletteru.

Každý měsíc pro vás vybíráme ty nejzajímavější události, novinky a blížící se kulturní, sportovní a společenské akce, které zpracujeme, některé z nich přeložíme do polštiny a rozesíláme je vám, našim čtenářům - a to už více než čtyři roky. Jsme velmi rádi za vaši zpětnou vazbu a příjemné hodnocení.

 

Máte-li na srdci nějaký nápad, vylepšení, připomínku nebo tip na událost a akci, která by v dalším vydání newsletteru neměla chybět, NAPIŠTE NÁM na svazek@krkonose.eu. Předem děkujeme!



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE