Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší
Marcel Binder

Krkonoše - jedinečné navenek, přátelské uvnitř

Krkonoše a podkrkonoší

Máme pro vás tipy na výlety do přírody!

U nás nahoře je trochu pošmourno a ve vrcholových partiích se drží první sníh, ale i tak je podzim v Krkonoších nádherný. Chce to jen dobré oblečení, správné obutí a chuť se hýbat. Nechte se inspirovat místy, na kterých nepotkáte davy lidí a užijte si nádherné podzimní dny!


Více informací
Máme pro vás tipy na výlety do přírody!
Soutěžte s Frekvencí 1 a vyhrajte  pobyt v Aparthotelu Svatý Vavřinec!

Soutěžte s Frekvencí 1 a vyhrajte pobyt v Aparthotelu Svatý Vavřinec!

Aparthotel Svatý Vavřinec nabízí komfortní designové ubytování a řadí se do kategorie čtyřhvězdičkových hotelů v Peci pod Sněžkou. Soutěžte s Frekvencí 1 o pobyt v tomto resortu a užijte si ideální dovolenou, zasloužený relax a čas strávený s vašimi blízkými.


Více informací

Navštívili jsme západní Krkonoše

V první polovině září proběhla za přísných hygienických podmínek pracovní exkurze do západních Krkonoš. Navštívili jsme zajímavá místa a seznámili české i polské účastníky s tímto krásným koutem našich hor. Zajímá vás, co všechno jsme navštívili?  


Více informací
Navštívili jsme západní Krkonoše
Dozvídáte se rádi nové věci?

Dozvídáte se rádi nové věci?

Díky brožurkám Správy KRNAP zjistíte mnoho zajímavých informací nejen o přírodě, pokocháte se báječnými fotkami, ohlédnete se do minulosti... Napadlo vás někdy například, proč jsou si krkonošské chalupy tak podobné? Proč se brousilo dřevo? Jaký je vztah lidí a Krkonoš? Chcete se vydat po stopách Jana hraběte Harracha, nebo vás spíš zajímá něco z říše zvířat? Brožurky si můžete stáhnout na tomto odkazu a pokud by vás nějaká zaujala natolik, že byste ji chtěli vytištěnou, napište nám na svazek@krkonose.eu


Více informací

Značka KRKONOŠE – originální produkt® potěší vás i vaše blízké

Výrobky s touto značkou je možné zakoupit i v této době. Podpoříte tím výrobce a uděláte radost buď sobě, nebo někomu, koho máte rádi. Přemýšlíte o nějaké pěkné vánoční ozdobě? Navštivte e-shop firmy Rautis, je z čeho vybírat. Výdejní okénko Volkafe zaručí požitek z vynikající kávy a domácích pralinek, Sklárnu a minipivovar Novosad & syn můžete podpořit nákupem piva v provozovně, nebo využít zaslání  piva domů.   


Více informací
Značka KRKONOŠE – originální produkt® potěší vás i vaše blízké
Máte rádi pohádky a poutavé příběhy?

Máte rádi pohádky a poutavé příběhy?

Vydejte se za nimi do Krkonoš. Těší se na vás Krakonoš, sojka, Hanče, nebo pan lesní. Pokud máte děti, seznamte je s našimi příběhy a těšte se na to, až se za Krakonošem a jeho kamarády vydáte – třeba v rámci razítkovací hry, kterou pro vás na příští rok opět chystáme.


Více informací

Nenechte si ujít novinky zimní sezóny

AHS ČR a agentura CzechTourism uspořádaly ve středu 21.10.2020 online tiskovou konferenci k nadcházející zimní sezóně. Obsahem tiskové konference byly jednak tradiční témata – investice a novinky na zimu 2020/21, ale také informace o připravenosti horských středisek na zimní sezónu ovlivněnou pandemií Covid-19.


Více informací
Nenechte si ujít novinky zimní sezóny
Máte už staženou aplikaci Záchranka?

Máte už staženou aplikaci Záchranka?

Záchranka je oficiální mobilní aplikace Zdravotnické záchranné služby ČRHorské služby ČR a Vodní záchranné služby ČČK. Slouží ke kontaktování záchranářů, k edukování praktik první pomoci a k lokalizaci. Umí upozorňovat na nenadále krizové situace ve vašem okolí – znečištění pitné vody, karanténa, chemická havárie, nález nevybuchlé munice a další nebezpečné situace. Vhodně tak doplňuje další zákonné prostředky varování obyvatelstva.


Více informací

Kalendář Staré Krkonoše

I v nadcházejícím roce se můžete těšit na nástěnný kalendář Staré Krkonoše 2021. Navštívíte díky němu Obří a Sokolskou boudu, Horní Maršov, Černou Horu, Černou boudu, Pomezní Boudy, Novou Slezskou boudu, Harrachov, Obří důl, Velkou Úpu, Svobodu nad Úpou, boudu prince Jindřicha, podíváme se i do Špindlerova Mlýna. Uděláte si radost, nebo kalendář někomu věnujete?


Více informací
Kalendář Staré Krkonoše
Krkonoše a podkrkonoší

Vydejte se na pohádková a filmová krkonošská místa!

Právě teď je ideální udělat si pohodu a strávit den u televize a nějakého pěkného filmu. Snímky, které vám představíme, se odehrávají v Krkonoších a zaručí vám skvělou zábavu.


Romantické a zároveň drsné prostředí nejvyšších českých hor inspiruje řadu filmařů od 30. let 20. století, kdy vznikaly první černobílé filmy, do současnosti. Majestátní horstva a daleké panoramatické výhledy jsou často ve filmech využívány v souvislosti se sněhem, kdy vynikne magická krása zasněžené krkonošské krajiny, ale i tvrdá a nekompromisní tvář zimy. V tipech, které vám přinášíme, se ale setkáte i s letními Krkonošemi. 

 Více informací

 



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE