Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší

Krkonoše a podkrkonoší

Stezka korunami stromů také v Krkonoších - stavba zahájena

Stezka korunami stromů, fenomén, která bude přibližně 1 300 metrů dlouhá, začíná vznikat v Janských Lázních. Jako jediná z dosud realizovaných projektů bude obsahovat podzemní kořenovou část, ze které bude stezka stoupat až do výšky 23 metrů nad zem. Zhruba ve dvou třetinách stezky se bude tyčit 45 metrů vysoká vyhlídková věž. Celá stavba bude bezbariérová, tím bude umožněn přístup až na její nejvyšší místo hendikepovaným, seniorům nebo rodičům s kočárky. Věž nabídne volný výhled a otevře nové pohledy na východ, jih a západ. Stavba by měla být dokončena v červnu následujícího roku.


Více informací
Stezka korunami stromů také v Krkonoších - stavba zahájena
Víkend, kdy jsou hory za půlku...

Víkend, kdy jsou hory za půlku...

O víkendu 17. a 18. září se koná tradiční akce Víkend SkiResortu, kdy jsou hlavní atrakce v regionu za polovinu. O tomto víkendu mají děti do 12 let lanovky SkiResortu zdarma a ostatní jízdné s 50% slevou. Na Černé hoře bude připravena řada atrakcí pro malé i velké. „Vyzkoušet si můžete Bumper ball – sumo zápasy v obřích nafukovacích koulích, závody dvojic a trojic na lyžích, nebo dětské čtyřkolky. Do akce se zapojí i Hospůdka na Formánkách v Janských Lázních, kde bude letní kino pro děti, nebo malování na obličej. V regionu budou s 50% slevou i další atrakce. V Janských Lázních koloběžky, na Černé hoře rozhledna, v Peci pod Sněžkou dětský lanový Monkey park a ve Svobodě nad Úpou pohádková výstava. Další zajímavé nabídky a zvýhodněné ceny najdete na plakátu.


Více informací

Naučná ministezka Zarostlá místa Kavánových obrazů

V pátek 9. září 2016 byla slavnostně otevřena naučná stezka vedoucí po místech, kde významný český malíř - krajinář František Kaván maloval. Zajímalo by vás, kde skutečně ty překrásné obrazy namaloval a kde se narodil? Projděte si 3 km dlouhou stezku mezi Křížlicemi, Roudnicí a Víchovskou Lhotou. Ke stezce byla vydána i doprovodná brožura, která je k dostání na obecních úřadech v Roudnici v Krkonoších a Víchové nad Jizerou, v Krkonošském muzeu v Jilemnici, v informačních centrech v Jilemnici a ve Vrchlabí, v Restauraci Pod Javorem v Křížlicích a možná i jinde.


Více informací
Naučná ministezka Zarostlá místa Kavánových obrazů
Na závěr letošního ročníku Krkonošských cyklobusů pojede historický autobus

Na závěr letošního ročníku Krkonošských cyklobusů pojede historický autobus

Využijte sváteční den - středu 28. 9. 2016 k aktivnímu odpočinku. Nabízíme jedinečnou možnost jízdy historickým autobusem ŠKODA 706 RTO, který pojede po trase páteřní linky cyklobusů (v jízdním řádu označen červeně, trasa číslo 1) z Harrachova v 7:00 hodin na Horní Malou Úpu, Pomezní Boudy a zpět po stejné trase v 16:50 hodin. Kola budou přepravována v doprovodném vozidle. Těšíme se, že využijete tuto jedinečnou příležitost a navštívíte Krkonoše.


Více informací
Krkonoše a podkrkonoší

Právě čtete 25. vydání krkonošského newsletteru

Každý měsíc pro vás pečlivě vybíráme ty nejzajímavější události, novinky a blížící se kulturní, sportovní a společenské akce. Zpracujeme je, přeložíme do polštiny a rozesíláme na více jak 2,5 tisíce emailových adres. A to už více jak dva roky. Jsme velmi rádi za vaše povzbuzující a příjemné hodnocení a těší nás, že vás číst náš newsletter stále baví. 

Máte-li na srdci nějaký nápad, vylepšení, připomínku či tip na událost a akci, která by v dalším vydání newsletteru neměla chybět, NAPIŠTE NÁM na news@krkonose.eu! Předem děkujeme :-)

Newsletter pro vás pravidelně připravuje: Regionální turistické informační centrum Krkonoše, Vrchlabí a Krkonoše - svazek měst a obcí.

Chcete-li být stále v obraze, dozvídat se i zákulisní informace, dostávat tipy na zajímavé akce a informace o Krkonoších, pak se staňte našim fanouškem na facebooku www.facebook.com/Krkonose.eu. Profil máme i na Google+ a Twitteru, pokud jsou vám tyto sociální sítě bližší. Jsme s vámi, buďte s námi.



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE